Kom meer te weten over

Garage Vijfhuizen

Garage Vijfhuizen

Beste.
Auto.
Garage.

Prettig om kennis te maken

Sinds 1997 staat Garage Vijfhuizen voor betrouwbaarheid in service en kwaliteit van autoreparaties. Wij verlenen als garage alle mogelijke service die u van een garage bedrijf kunt verwachten. U kunt bij ons terecht voor een APK-keuring, onderhoudsbeurt, bandenwissel, schadeherstel en nog veel meer auto gerelateerde reparaties.

Sinds 2016 hebben de jonge ambitieuze monteurs John en Didier het roer overgenomen en zetten de kwaliteit voort die u gewend bent met de nieuwste technieken en kennis van nu.

Doordeweeks zijn de mannen te vinden in de garage. Maar ook in het weekend zijn bolides hun lust en hun leven: Didier racet als coureur op diverse circuits binnen Europa met team Bleekemolen (waar Garage Vijfhuizen tevens medesponsor van is). Terwijl John als groot liefhebber van klassieke Amerikaanse wagens zich een slag in de rondte sleutelt voor het (fine)tunen van Pick-ups, Mustangs en Chervolets.

Wij maken graag met u kennis en hebben er vertrouwen in om u als toekomstige klant te mogen begroeten en als bestaande klant te behouden.