Reparatie

Reparatie

De auto’s de ontwikkelen op technisch gebied en er wordt van iedere monteur steeds meer kennis en vaardigheid verwacht. Garage Vijfhuizen is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de autowereld. Door het volbrengen van diverse cursussen om in deze tijd van ontwikkeling bij te scholen, bent u bij Garage Vijfhuizen verzekerd dat onderhoud en reparaties aan uw auto vakkundig worden uitgevoerd.

Veel voorkomende problemen met auto’s kunnen wij snel repareren. Sommige onderdelen liggen bij ons op voorraad zodat de reparatie aan uw auto direct kan worden uitgevoerd. Quickservice is de term hiervoor, een specialiteit van Garage Vijfhuizen.

Veilig verkeer komt niet alleen door oplettende mensen, de staat en onderhoud van een auto speelt hierbij een grote rol. Garage Vijfhuizen zorgt ervoor dat uw auto aan alle normen voldoet voor optimale veiligheid in het verkeer.

Gaat er een lampje branden of heeft uw auto acuut een mankement opgelopen? Garage Vijfhuizen wilt graag de reparties voor u uitvoeren. Maak een afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

revisie-garage-vijfhuizen