Diensten

Garage Vijfhuizen heeft de kennis en apparatuur in huis om uw auto weer snel en veilig de weg op te krijgen. Kom gerust bij ons langs zodat wij kunnen vaststellen wat het probleem is.

Onderhoud-reparaties

Reparatie

Uw auto functioneert niet meer naar behoren en dat is erg vervelend. Garage Vijfhuizen heeft de kennis en apparatuur in huis om uw auto weer snel en veilig de weg op te krijgen. Kom gerust bij ons langs zodat wij kunnen vaststellen wat het probleem is. Is het niet mogelijk om langs te komen? U kunt altijd telefonisch contact opnemen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Periodieke keuring

De algemene periodieke keuring (APK) is jaarlijks verplicht voor auto’s vanaf drie jaar. Het is belangrijk dat uw deze keuring doorstaat. Anders mag de auto niet meer rijden. Garage Vijfhuizen beschikt over gecertificeerde keurmeesters. Volgens het vastgestelde protocol controleren wij uw auto en zorgen wij ervoor dat uw auto weer klaar voor gebruik is. U kunt per direct een afspraak inplannen voor een APK-keuring.

bandenwissel-garage-vijfhuizen
Schadeherstel van een auto

Schadeherstel

Er is schade aan uw auto. Dat ene paaltje net over het hoofd gezien of er is een andere partij schuldig aan de autoschade. Een vervelende situatie waar veel extra administratief werk aan vast kan zitten. Geen zorgen, Garage Vijfhuizen vindt samen met u een passende oplossing voor het repareren van uw schade. Benieuwd naar ons werk? U kunt hier het resultaat van ons vakmanschap zien.

Bandenservice

Garage Vijfhuizen is de plek om uw banden te laten controleren of vervangen. Met onze vakkundige kennis controleren wij de bandenspanning en het profiel van uw banden. Voor een perfecte uitlijning en goed gemonteerde wielen bent u bij Garage Vijfhuizen op het goede adres. Verandering van seizoen? U kunt bij ons ook terecht voor het verwisselen van uw zomer/winterbanden.

bandenwissel-garage-vijfhuizen