Onderhoud

Wanneer is de laatste keer geweest dat uw auto is nagelopen? Vooral wanneer u in een oudere auto rijdt is het verstandig om goed en regelmatig onderhoud te laten uitvoeren.

kleine-beurt-garage-vijfhuizen

Kleine beurt

Wanneer is het de laatste keer geweest dat uw auto is nagelopen? Ons advies is regelmatig onderhoud uit laten voeren na 15.000 kilometer. Met een kleine beurt voorkomt u dure reparaties en een opeenstapeling van kleine mankementen achteraf. Dit weerhoudt u van extreem dure uitgaven en dat is weer goed te overzien voor uw portemonnee.

Grote beurt

Wilt u liever dat alles wordt gecontroleerd? Een grote beurt is dan de uitkomst. Garage Vijfhuizen controleert uw auto op alle belangrijke onderdelen zodat u na afloop weer veilig de weg op kunt. De onderhoudsinspectie bij een grote beurt is nagenoeg hetzelfde als de APK-keuring, daarom adviseren wij u om dit tegelijkertijd uit te laten voeren om kosten te besparen.

grote beurt garage vijfhuizen
Zomerbanden en zomercheck

Zomercheck

Een autovakantie naar de zon? Vergeet dan niet om uw zomercheck bij Garage Vijfhuizen in te plannen. Laat uw vakantie niet verpesten door autopech. Maak direct een afspraak voor uw zomercheck, dan zorgen wij ervoor dat uw auto klaar is voor een veilige reis naar uw vakantiebestemming.

Wintercheck

Gladde wegen en een ijzige wind. Is uw auto klaar voor de koudere maanden? Vervelende verassingen kunt u voorkomen door de wintercheck van Garage Vijfhuizen. Plan nu uw wintercheck in, dan controleren wij uw auto op de meest essentiële punten. Zo kunt u ook in de winter veilig blijven rijden.

Wintercheck auto